SOS! Mozog a körmöm! Mikor fog leesni? Az nagyon fáj?
Figyelt kérdés
3 hete véletlenül rácsapták a kocsiajtót a mutatóujjamra. Belilult, megdagadt, vér jött ki a köröm alól. Most úgy nézett ki, hogy rendbe jön, de elkezdett "mozogni". Annyira felfelé tudom nyomni hogy belátok alá. Egybe fog leválni?2013. nov. 6. 23:25
1/2 anonim válasza:
szerintem azért mozog mert új köröm nőtt, ez meg valahogy kapcsolódik ahhoz. nem fog fájni. ahogy nő le és vágod előbb utóbb elfogy. nekem olyan volt hogy kicsit így talán be is nőtt alá az új.
2/2 anonim válasza:
de most így belegondolva lehet már hamarabb elválik az előzőtől, hogy teljesen lenőne. nem is tudom. de a lényeg, hogy nem lesz semmi gáz. olyan nem lesz, hogy hopp leesik a körmöd és nincs ott semmi és fáj :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!