Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Le fog esni a lábujjamról a...

Le fog esni a lábujjamról a körmöm. Mi a teendő?

Figyelt kérdés
Focimeccsen ráléptek stoplis cipővel a nagylábujjamra, hetek óta teljesen elfeketedett. Ma edzésen megint ráléptek, most már látom, hogy kicsit bevérzett és az egyik oldalán elkezdett leválni, tehát le fog esni. Ha leesett mi a teendő? Le kell ragasztani, vagy elég ha simán megvárom míg visszanő? Előre is köszi a válaszokat.
2013. okt. 22. 20:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én csak vastag zoknit húztam rá, mivel bármihez ért, nagyon fájt :D
2013. okt. 22. 20:49
 2/12 anonim ***** válasza:
Egy ideig célszerű ragasztani,hogy védd azt a területe,de néhány napon belül hámosodni fog és akkor már nem kell. Észreveszed majd,ha már nem lesz olyan érzékeny.
2013. okt. 22. 21:15
 3/12 A kérdező kommentje:
Sima sebtapasz jó lesz?
2013. okt. 22. 21:22
 4/12 anonim ***** válasza:
Elméletileg igen,úgyis érzed,ha nem elég,mert akkor nagyon fog fájni. De ragtapasz és vastagabb zokni és persze nem túl szoros cipő valószínűleg elég lesz. Kenhetsz alá Neogranormon kenőcsöt,az segít hámosodni.
2013. okt. 22. 21:27
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget.
2013. okt. 22. 22:03
 6/12 anonim ***** válasza:
Nekem is most volt hasonló problémám, mindenképp vegyél Canesten cseppet, vagy bármit, ami a gombásodást megelőzi!
2013. okt. 24. 21:12
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. És körülbelül mennyi idő, mire visszanő?
2013. okt. 26. 08:33
 8/12 anonim ***** válasza:
Mivel a lábujjadról van szó, a teljes visszanövés 8-10 hónap.
2013. okt. 26. 10:23
 9/12 A kérdező kommentje:
Tyú az igen. Azt hittem rövidebb idő lesz. Remélem nem fog addig gátolni a fociban. :)
2013. okt. 26. 10:49
 10/12 anonim ***** válasza:
Sajnos a lábköröm lassabban nő,mint a kézé,de ne félj nemsokára érezni sem fogod,hogy nincs ott semmi.
2013. okt. 26. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!