Le fog esni a lábujjamról a körmöm. Mi a teendő?
Figyelt kérdés
Focimeccsen ráléptek stoplis cipővel a nagylábujjamra, hetek óta teljesen elfeketedett. Ma edzésen megint ráléptek, most már látom, hogy kicsit bevérzett és az egyik oldalán elkezdett leválni, tehát le fog esni. Ha leesett mi a teendő? Le kell ragasztani, vagy elég ha simán megvárom míg visszanő? Előre is köszi a válaszokat.2013. okt. 22. 20:43
1/12 anonim válasza:
Én csak vastag zoknit húztam rá, mivel bármihez ért, nagyon fájt :D
2/12 anonim válasza:
Egy ideig célszerű ragasztani,hogy védd azt a területe,de néhány napon belül hámosodni fog és akkor már nem kell. Észreveszed majd,ha már nem lesz olyan érzékeny.
3/12 A kérdező kommentje:
Sima sebtapasz jó lesz?
2013. okt. 22. 21:22
4/12 anonim válasza:
Elméletileg igen,úgyis érzed,ha nem elég,mert akkor nagyon fog fájni. De ragtapasz és vastagabb zokni és persze nem túl szoros cipő valószínűleg elég lesz. Kenhetsz alá Neogranormon kenőcsöt,az segít hámosodni.
5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget.
2013. okt. 22. 22:03
6/12 anonim válasza:
Nekem is most volt hasonló problémám, mindenképp vegyél Canesten cseppet, vagy bármit, ami a gombásodást megelőzi!
7/12 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. És körülbelül mennyi idő, mire visszanő?
2013. okt. 26. 08:33
8/12 anonim válasza:
Mivel a lábujjadról van szó, a teljes visszanövés 8-10 hónap.
9/12 A kérdező kommentje:
Tyú az igen. Azt hittem rövidebb idő lesz. Remélem nem fog addig gátolni a fociban. :)
2013. okt. 26. 10:49
10/12 anonim válasza:
Sajnos a lábköröm lassabban nő,mint a kézé,de ne félj nemsokára érezni sem fogod,hogy nincs ott semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!