Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Korizáskpr elestem és bevertem...

Korizáskpr elestem és bevertem a farokcsontom. Fáj a járás/futás. Mennyi odő múlva menkek orvoshoz? És az orvos mit tudná tenni?

Figyelt kérdés
2013. okt. 30. 21:51
 1/5 anonim ***** válasza:

Megnézi, és megmondja, hogy megzúztad vagy eltört-e, és életmódbeli tanácsokat ad, valamint felír valami kenőcsöt vagy valamit, ami jó rá.

Előre mondom, hogy ez sokáig fog tartani. Én is megzúztam egyszer a farokcsontomat, kb fél évig tartott a fájdalom egy csomó helyzetben. Pedig az csak zúzódás volt.

2013. okt. 30. 22:13
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Valaki megtudnà mondani hogy megy egy röntgen készítés_
2013. okt. 31. 07:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Még sose voltál? Egyszerű. Van a szobában egy nagyon nagy gép, és egy hozzá tartozó ágy, amire majd lefekhetsz. Valószínűleg hassal, de az is lehet, hogy álló helyzetben történik a röntgen készítése. Föléd húzzák a gépnek egy részét és aztán a röntgenes kimegy a szobából és megnyom egy gombot, erre a gép kiad (többnyire) egy hangos hangot és kész. Számodra ennyi. Kiküldenek és rövidesen hozzák a képet.
2013. okt. 31. 08:43
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Remélem csak zúzódás... :/

2013. okt. 31. 09:56
 5/5 anonim válasza:
Mi újság? Jobban vagy?
2013. nov. 13. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!