Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Kivágott körömmel lehet autót...

Kivágott körömmel lehet autót vezetni?

Figyelt kérdés

Kivágták a körmöm a sebészeten. Nem tudom hogy lehet még kivágni, de elég csúnya volt, kaptam két injekciót, és így csinálta meg, szóval nem a pedikűrös megoldás, hanem a komolyabbik.

Ha ez tegnap történt, azaz kedden, akkor szerintetek szombaton tudok már vele vezetni? Negyedik napon mennyire fáj? Az baj, ha annyira nyomja a cipő/papucs, amennyire nyomom a bal lábammal a kuplungot?

Köszönöm:)

2013. okt. 2. 14:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ki kell próbálnod. Mondjuk holnap ülj be a kocsiba és csak úgy állva nyomogasd a kuplungot, aztán majd érzed, mennyire fáj. Vegyél fel valami nagyon kényelmes cipőt, ha kell, még tegyél is rá valami puhát, hogy ne nyomja. Remélem, rendben lesz.
2013. okt. 2. 14:37
 2/3 anonim ***** válasza:
Egyéni érzékenységtől és a sebgyógyulástól függ. Ha cipőben nem megy,vigyél magaddal papucsot,amit átveszel a kocsiban.
2013. okt. 2. 14:48
 3/3 A kérdező kommentje:
Akkor szerintetek lehet? Azt mondta a doki, hogy nem nyomhatja cipő, ne lógassam, stb... De az ötödik napon már azért jobb, nem? És ha próbálom a külső talpéllel nyomni, ahogy járkálni is próbálok, akkor annyira nem lesz gáz, igaz?
2013. okt. 2. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!