Lehet bajom abból ha így belilult a dagadt lábfejem? (képpel)
Figyelt kérdés
Szombaton történt egy kis balesetem, zsibbadt lábbal keltem fel a székből,és ráléptem arra lábamra és kicsit kitekeredve léptem rá. A külső részen rövid időn belül egy nagy pukli lett, elmentem kórházba, a RTG nem mutatott semmit. Azóta eléggé be van dagadva az egész lábfejem, de tegnap este óta javulást éreztem(kb a fájdalom 3/4-e elmúlt), ma délelőtt lementem boltba, meg pár közeli helyre és most vettem észre hogy lila foltok lettek a lábamon. Nem érzek semmi fájdalmat, de ezek a foltok most kicsit megijesztettek,mert a délelőtti sétám előtt még nem voltak ott. Van okom izgulni? vagy ezek simán felszívódnak gond nélkül? Tudom pihentetni kellene, de sajnos vannak dolgok amiket más nem intéz el helyettem
2013. szept. 24. 15:28
1/3 anonim válasza:
Semmi, ne izgulj, ez sima zúzódás, elmúlik magától. Azért kíméld...
2/3 anonim válasza:
Nekem is lila lett másnapra, ez el fog múlni, de borogasd és ne mászkálj vele, pár napig fel kell polcolni a lábad.
3/3 anonim válasza:
A belilulás attól van,h a szövetekben lévő erek még sérültek és a bőr alá véreznek. Pihentesd és ilyenkor célszerű hideg borogatást rárakni,illetve kenjed Lioton géllel,ami segít felszívódni ezt a bevérzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!