Mi lehet a könyökömmel?
Figyelt kérdés
Szkanderoztunk a haverommal és szkanderezés közbe mind ketten erősen nyomtuk egymást és nekem hirtelen csak mintha kigurott volna a könyököm és reccsent eggyet és rögtön hejre is kattan de most nagyon bevan dagada és alig tudom mozgatni, eltröve nem hiszem hogy lenne mert akkor mozgatni nem tudnám egyáltalán, de kicsit mozog de ki egyenesiteni meg behajlitani nem tudom. Lehetséges hogy inszalag huzódás?2013. szept. 20. 18:06
1/2 anonim válasza:
Igen,valószínűleg kificamodott és ha helyre is ugrott az ínszalagok meghúzódtak és az izület is sérült egy kicsit. Pihentesd,borogasd,ne hajlítgasd.kenjed pl.Voltarennel,Fastumma,Flectorral. És figyelj majd később oda rá,mert lehet,h ezután könnyebben ki fog mozdulni,ha erő behatás éri.
2/2 A kérdező kommentje:
És bizonyos időmulva lessz olyan mint régen? Huzoszkodni vagy fekvőtámaszozni fogok birni vagy megint szkanderozni? Ha elég sokáig pihentetem?
2013. szept. 20. 18:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!