Honnan tudom megállapítani, hogy szoros e a gipszem és hogy rendben van e a keringésem?
Figyelt kérdés
Első gipszem, így fogalmam sincs, mit "kellene" érezni. Alkarom van gipszelve könyékig. A csuklómnál érzem kicsit, hogy nyom, de ha feljebb tolom kissé, akkor jobb. Viszont hidegek az ujjaim..ez csak attól van hogy hideg volt a lakás ma és a másik karomat mogatom és az azért maradt melegebb vagy szoros a gipsz és nem jó a keringésem?2013. szept. 17. 19:36
1/1 anonim válasza:
szia! Nekem eddig csak a lábaimon voltak gipszek, de remélem tudok tanácsot adni. Ha hideg a kezed az még nem baj, csak ne kéküljön el, ha zsibbadna akkor lenne gond szerintem a keringéseddel. Nem kényelmes egy sem sajnos kicsit mindig nyom itt-ott én vattával tettem kényelmesebbé, a széleknél vágott nekem mindig, hiába volt műanyag gipszem vagy sima. De ha teheted ne lógasd a kezed egy sálat akasz a nyakadba és támaszd rá a karod így nem fog bedagadni és a keringése is renben lesz ;) mielöbbi jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!