Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom megállapítani magamnak, hogy rendben van e a punci "illatom"?
DE honnan tudom hogy van e valami gombás fertőzésem vagy nincs?
Szűz vagyok még,panaszom semmi.A fertőzéseknek gondolom kellene hogy legyen valami tünete,nem?
Amúgy köszi a választ:)
Ha nem tudod, hogy van-e, akkor biztos nincs semmiféle fertőzésed, ugyanis az legtöbbször nem marad észrevétlen. Egyébként az, hogy szűz vagy nem garancia rá, ugyanis sok helyen el is kaphatod. Ha majd eljön a pillanat, egyszerüen hagyd, hogy történjen aminek történnie kell és meglátod nem lesz semmi baj. A védekezésről viszont ne feledkezzetek meg.
Amúgy szivesen :)
Fürdés közben megmosod, bőven elég, de ilyen "belső öblögetést" hanyagold, maximum havonta egyszer, mensi után, mert az gondokat okozhat.
Többit leírták.
A "beteg" illat jól érzékelhető lesz a számodra is. Nem testszag szerű (mint amilyen reggeltől estig lesz az ember), hanem fura, valóban kellemetlen vagy kifejezetten "halszagú". Ez utóbbi az egyikféle gombás betegség jellemző velejárója. De ezeket a szagokat folyás és/vagy viszketés is kíséri.
Nekem több barátom is ellenezte az intim dezodorokat. Azt mondták, zavaró, idegen illat. Ők speciel imádták a női punci illatát, ami felerősödik az izgalom állapotában. :)))
Ha tisztálkodsz csak jó lehet az illata na meg az íze!:)
LEgalábbis én nagyon szeretem:)
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!