Kittike. kérdése:
Ujjperc töréssel kapcsolatban tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Gyűrűsujjtörésem volt, melyet megműtöttek 2 hete.Kaptam bele 2 nagy csavart! Nincs gipszelve, mozgatható. Ha valakinek volt hasonló törése megírná nekem? Mennyi idő még teljesen jól fogom tudni mozgatni? Ki fogom tudni még valaha egyenesre nyújtani? stb. Minden érdekel ezzel kapcsolatban!2013. szept. 4. 09:23
1/3 anonim válasza:
Ha műtötték, akkor annak rendbe kell jönnie teljesen. Nekem tavaly törött ela győrűsujjam, nekem nem műtötték, csak begipszelték miatta az egész kezem könyékig. Utána gyógytornára is járnom kellett. Nekem ma sem hajlik be rendesen másfél évvel a törés után.
De ha neked műtötték, akkor nem hinném, hogy gondod lenne vele utána, azt jól csavarozták össze. Az enyém szerintem rosszul forrt össze, az orvost meg nem érdekelte, nem foglalkozott vele.
2/3 anonim válasza:
Nekem 2 hete tört el a mutató ujjam.Megműtöttek,most be van gipszelve,előtte sínben volt.Az orvosok azt mondták hogy 3hét múlva kiveszik a fémdrótot ami benne van és még 3hét múlva tökéletesen fog működni.
3/3 A kérdező kommentje:
Engem az zavar, hogy nem tudom teljesen kinyújtani. Befele hajlik a tenyerem felé. Mondjuk még elég gyenge. Remélem hamar megerősödik és minden oké lesz.
2013. szept. 5. 22:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!