Hogy tudom eltörni a kezemet? Ne nézetek hülyének.
Figyelt kérdés
Azért szeretném eltörni a kezemet mivel úszás oktatás lesz.
És nem tudok és nem is akarok úszni.De orvosit nem adnak csak akkor ha beteg vagyok.Ezért kérlek titeket hogy valaki tudna e tippet adni?A krumplis dolog nem jött be:
Szemelj ki egy parkoló kocsit ès amikor látod, hogy visszajön a gazdája akkor osonj a kocsi mellè ès tedd a karod a kerèk alá mikor tolat.
Vagy verd szèt kalapáccsal a csuklód, amit már megtettèl volna ha nem lennèl fostos szájhõs aki ide ìrogat mert olyan hülye, hogy magától nem tudja el törni a kezèt. Csak anyádat sajnálom. Úszni sem tudó ketyós kölök, minden anya álma.
2013. szept. 2. 12:50
3/10 anonim válasza:
Nem azért, de ha sikerül is az első amit a doki javasolni fog amikor levették a gipszet, hogy vízben tornáztasd. Onnét tudom, hogy a lányomnak egy hete vették le a kezéről, u.h. inkább próbálj vmi tüdőbetegséget összeszedni...
2013. szept. 2. 12:54
4/10 anonim válasza:
Ne haragudj, de elsőre csak annyi, hogy ne kérdezz hülyeséget és akkor nem néznek annak :)
A kezedet eltörni baromság. Tudom, hogy jó megoldásnak tűnik, de nem az. Max 6 hetet nyersz vele (nem tudom az oktatás meddig tartana) és rengeteg nehézséget fog okozni a mindennapi életedben is. Ráad egy rakat szövődménye is lehet, akár maradandó is.
Ha tudsz szerezni papírt akkor esetleg a "víziszony" mint kifogás bejöhet de szerintem az is felejtős.
Inkább barátkozz meg a gondolattal, szorítsd össze a fogad és csináld mint mindenki más. Tudom, hogy ez most nem tetszik de ez van. Ez sem fog örökké tartani.
2013. szept. 2. 12:56
5/10 anonim válasza:
egyébként másképpen i meglehet oldani a felmentést.
2013. szept. 2. 16:23
6/10 kittike. válasza:
Találj ki valami mást! Ez a kéztörés baromi nagy hülyeség! Volt már eltörve valamid? Ne tudd meg milyen fájdalmakkal jár! Gondolj bele,az is benne van a pakliban, hogy sosem fogod tudni rendesen használni! Olyan mint volt sosem lesz már! Ne legyél olyan ostoba, hogy egy kis mozgás helyett kárt teszel magadban.Nekem volt már alkartörésem és jelenleg az ujjam van eltörve! Baromi szar érzés! Bírd ki azt az oktatást, sosem hátrány ha megtanulsz úszni!
2013. szept. 2. 16:30
7/10 A kérdező kommentje:
Igaz törve még nem volt a kezem de huzodva és zuzodva már volt és kibirtam
2013. szept. 4. 19:31
8/10 anonim válasza:
Akkor már inkább hivatkozz víziszonyra, minthogy ilyen hülyeséget kitalálj, hogy eltöröd a kezed...
Anyunak decemberben tört el, műtötték, de még mindig nem jó neki. Lányom osztálytársának is legalább fél éve tört el a keze, de most, 2 műtét után sem jó neki!
2013. szept. 6. 09:28
9/10 anonim válasza:
Na úsztál, vagy megúsztad?
2013. okt. 20. 23:55
10/10 anonim válasza:
ijet ne tegyél :D nekem ráesett a 20 kilos salak blokk az ujjamra és eltört nagyon fájt ne érezd szétment az ujjam és képzel gipsz nem volta rajta mer 2 hejen szétjukadt nagyon de nagyon fájt főleg amikor átkötözték az ujppercem tört el első éjjel nem aludtam csak 1-2 órát nagyon fáj ne akard eltörni a kezed:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!