Ne nézzetek hülyének, légyszi. Hogy néz ki a barna folyás?
Figyelt kérdés
A bugyimon találtam ma egy kisebb barna foltot, olyan mint a kaki, de nem az, mert nem hátul a fenekemnél van, hanem elől. Akkor ez most a barna folyás, és még fog jönni? Vagy mi lehet még? Légyszi segítsetek, kicsit megijedtem. :D 12/L2013. aug. 29. 12:17
1/8 A kérdező kommentje:
És nagyon büdös. :S
2013. aug. 29. 12:21
2/8 anonim válasza:
Nekem volt olyan, hogy menzi előtt pár nappal jött egy kis barna folyás, aztán rendesen megjött. De ha nem fog, az sem baj, lehet csak ebben a hónapban kevés, a színe pedig nagyon változó lehet, pláne, hogy még fiatal vagy, és nem biztos, hogy rendszeres a menstruációd.
3/8 A kérdező kommentje:
Még nem jött meg...
Olvastam, hogy lehet, hogy fertőzés, de nem viszket, nem fáj , nem is csíp. Meg néztem a tegnapi bugyimat azon is volt már. De tényleg, nem is vettem észre. Meg ma volt úgy egy órája egy kis alhasi görcsölésem, de ezen kívül semmi jel. Szerintetek???
2013. aug. 29. 12:27
4/8 anonim válasza:
Semmi baj, lehet, hogy hamarosan meg fog jönni!
5/8 anonim válasza:
Nekem is így szokott, várj még kicsit, lehet, hogy jobban is meg fog jönni. Egyébként terhesség is lehet...
6/8 A kérdező kommentje:
Utolsó, 12 éves vagyok, és még nem jött meg egyszer sem. Hogy lenne terhesség? :DDDDDDDDDDDDDDDDDD Nem élek nemi életet, és kb. öt évig nem is tervezem.
2013. aug. 29. 12:32
7/8 anonim válasza:
Arról van szó, hogy már egy kicsit éledezik a hormonrendszered, emiatt lett egy kis méhnyálkahártyád, ami levált. Mivel nem rendes méretű, így jóval kevesebb vérrel távozik, ami meg is alvadhat, ezért bebarnul.
Megjegyzem, hogy én a mai napig nem tudom eldönteni, melyik volt az első menstruációm, mivel az első igazi előtt 5-6 napig véres folyásom volt. Szóval a tested nem tud elsőre tökéletesen csinálni mindent.
8/8 anonim válasza:
Bocsi, csak azért írtam a terhességet, mert ebben a mai világban már semmit sem lehet tudni...xd Persze nem feltételeztem rólad, csak hát, na.. A legelső menzim nekem is folyásszerű volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!