Kutyaharapás miatt ha veszettség elleni oltás sorozatot elkezdik adni, mi van ha nem adatom be az összeset? Részletek lent.
Figyelt kérdés
Megkapott egy kutya, a kézfejemen lett egy kis fognyom, csak egy kis seb, annyira nem volt vészes, semmiség, de mivel nem tudtam kié a kutya elmentem, hogy kérjek tetanuszt. Ott azt mondták veszettség elleni is be kell adni az oltást, mert ismeretlen a kutya. Be is adták kapásból az első két oltást egyszerre. Aztán még háromszor kéne visszamennem, hogy beadják a többit, de közben meg lett, hogy kié volt a kutya, be van oltva meg minden. Szóval nem áll fent a veszettség gyanúja, így mi van ha nem megyek vissza a többi oltásra? Számon fogja ezt rajtam kérni valaki? Csak nem kopogtat be a háziorvos, hogy nem adattam be a többit? Foglalkoznak ezzel? Nem akarom feleslegesen a többit, úgysem veszett a kutya, megvan minden oltása! Szerintetek?2013. aug. 19. 20:14
1/18 anonim válasza:
Semmi bajod nem lesz szerintem.
2/18 anonim válasza:
eLÉG A TETANUSZ,SEMMI BAJOD NEM LESSZ!
3/18 anonim válasza:
Elviszed a kutya oltásiját és bemutatod.
4/18 anonim válasza:
Mutasd be az oltásit, különben keresni fognak. Mivel a veszettség halálos ezért rendőrt is küldhetnek rád.
5/18 anonim válasza:
Igen be kell vinni a kutya oltási könyvét, a veszettség elleni oltást névre szólóan kell eladminisztrálni.
Nem fogják folytatni.
6/18 anonim válasza:
Kitesznek a lakásra egy cetlit a karanténról. Régen ezt csinálták, jót nevettünk!
7/18 A kérdező kommentje:
Tényleg keresni fognak ha nem megyek el a többire? Valami jegyzőkönyvet elküldtek az ÁNTSZ-nek, amiben leírták, hogy ismeretlen kutya harapott meg. Meg valami olyasmit is magyarázott az asszisztens, ha meg lenne a kutya, karanténba kéne helyezni 12 napra. Nem akarnám ennek kitenni. Az idén még nem kapta meg az oltásait, de tavaly be volt oltva a kutya. Akkor érvényes az még az orvos szempontjából?
2013. aug. 19. 20:57
8/18 anonim válasza:
Nehéz volna bemutatnod az oltásit?
9/18 A kérdező kommentje:
Hát nem lenne nehéz, csak mivel az idén még nem kapott oltást a kutya, csak a tavalyi van meg, ha ebbe belekötnek, nem akarom ennek a karantén dolognak kitenni az állatot....
2013. aug. 19. 21:14
10/18 anonim válasza:
az a karantén azért általában a saját lakáson történik. persze, ha be van oltva a kutya. így kénytelen leszel végig csinálni a sorozatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!