Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Ezt okozhatja a balesetem?

Ezt okozhatja a balesetem?

Figyelt kérdés

17/l

Tegnapelõtt elestem az úton biciklivel, elõre, hasra, bordákra. A könyököm és mindkét tenyerem csúnyán felhorzsolódott, ezekkel nincs is annyira gond.De tegnap óta borzasztóan fájnak az izmaim, a hasizmaim, fáj, ha mélyeket lélegzek, és a karizmaim is. Nem erõltettem meg, hogy izomlázam legyen, szóval szerintem az eséstõl van.Lehetséges, hogy amikor elestem hirtelen minden izmom megrándult és ezért fáj? Vagy belsõ szervi gond lehet? Dolgoznom muszáj, így nem tudok elmenni orvoshoz. Felkelni, lehajolni nagyon fáj, esetleg valamivel tudom kezelni?

köszönöm szépen a válaszokat :)

2013. aug. 15. 09:21
 1/5 anonim ***** válasza:

Elég szomorú, hogy olyan világban élünk, ahol egy 17 évesnek egy baleset után dolgoznia kell ahelyett, hogy orvoshoz menne.

Én mégis ezt javasolnám. A pénz szükséges, de ha betegebb leszel akkor sokkal tovább esel ki a munkából. Így lehet elég csak egy napot kivenned. A bordáidnak is lehet baja, a tüdődet is megüthetted a bordáid által. El is repedhetett stb. Menj orvoshoz, nézesd meg.

2013. aug. 15. 09:25
 2/5 anonim ***** válasza:

Ne halogasd az orvost mert,belső sérülést is szenvedhettél,vagy a horzsolástól vérmérgezést.

Ez nem játék,azonnal menj orvoshoz.

2013. aug. 15. 09:31
 3/5 A kérdező kommentje:
Apukám munkahelyén dolgozom, apukám helyett, mert õ most nagyon beteg, a munka meg nem maradhat el, mert aztán nem lesz házunk, ez nem lényeg. Ha esetleg véreset pisilnék, az utalna belsõ vérzésre ugye?de amúgy a fájdalmat nem értem, hogy az izmaim miért fájnak :/
2013. aug. 15. 09:57
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem fogunk tudni mást tanácsolni, mint hogy menj el az orvoshoz. Gondolom, ha egy-két óra alatt megvizsgálnak, még nem fogják elvinni a házatokat.

Látatlanban nem hogy mi, de még egy orvos se tudna diagnosztizálni.

2013. aug. 15. 09:59
 5/5 A kérdező kommentje:
Holnap szabad leszek, ha nem múlik el a fájdalom, akkor elmegyek orvoshoz, itt a közelben nincs, 40 kilométerre van az orvosom :) köszönöm szépen a válszokat :)
2013. aug. 15. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!