Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » A falcolás, csukló vagdosás...

A falcolás, csukló vagdosás nyomai, hegei elmúlnak idővel?

Figyelt kérdés
2013. aug. 13. 12:50
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Miért lennék nagy sz*rban?

Valakinek volt már ezzel kapcsolatban tapasztalata?

2013. aug. 14. 11:08
 12/17 anonim válasza:

Szerintem se vagdosd magad. (Mondom ezt úgy, hogy évekig vagdostam magam és tényleg nem jó. Nem azt mondom, hogy nem fogsz tudni leállni vele. De akkor se csináld.)

Inkább üvöltesd a zenét vagy fuss/bicózz pár kilométert. Jobban levezeti a feszültséget, mint a vagdosás, hidd el.

2013. aug. 20. 10:50
 13/17 anonim ***** válasza:
68%

Ha úgy "falcolsz" ahogy azt eredetileg tették, akkor pár hónap után el is múlik a nyoma.

Nem is fog fájni, csak a vágás, meg perszer utána egy kis ideig....

Az más kérdés, hogy a vágásnak nem merőlegesnek kell lennie, az erekkel, hanem szépen végig kell húzni rajtuk a pengét...

Ha meg akarsz dögleni, akkor azt ne reklámozd, hanem csináld.... És ha már csinálod, akkor csináld rendesen, mert nem hinném, hogy szükségünk van ilyen értelmileg sérült valamikre, akik azzal akarnak dicsekedni, hogy "szar volt az életem, ezért eret vágtam, nézd!"

2013. aug. 20. 11:15
 14/17 A kérdező kommentje:
Jól látod kedves #13-as a világnak nincsen szüksége rám. Ahogy senki másnak sem. Köszönöm a bátorítást.
2013. aug. 21. 01:53
 15/17 anonim válasza:

Ez tényleg olyan, mint a pisilés vagy a kakilás?

Kell?

Nem lehet élni nélküle?

Ha nem akkor vagdosd magad, de a rossz hír: ha életben maradsz- meglátszik a nyoma.

2013. aug. 25. 19:02
 16/17 A kérdező kommentje:
Én még nem vagdostam magam. A józan pillanataimban foglalkozom a jövővel és akkor írtam ki ezt a kérdést is. Mindenesetre néha úgy érzem szükségem van rá.
2013. aug. 25. 22:49
 17/17 julcsyka89 válasza:

Én is voltam ilyen. Akkor karcoltam magam, ha le voltam sújtva érzelmileg. Olyankor úgy érzem, véget akarok vetni az életemnek, nem bírom tovább. Nemrég egy üvegdarabbal erőteljesen vágtam a jobb karomat, anyám ettől kiakadt és azt mondta hogy "holnap lesz a napja hogy orvoshoz megyünk." Én meg nem akarok diliházba kerülni!!! Anyám túlreagál mindent. :(

Ha valakinek van ehhez hasonló sztorija, írja le.

2020. ápr. 19. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!