Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Térdszalag sérülés utáni...

Térdszalag sérülés utáni duzzanattal teendők? Rehabilitáció?

Figyelt kérdés

Szóval nem első térdsérülésem, de ezt most nem sport során szereztem.

Első pár nap nagyon fájt, aztán már nem, azt hittük porc, de mára már ink belső szalagnak tűnik.

2 hete volt, de még duzzadt (pedig nem éreztem most akkorának a bajt).

Duzzanatot hogy vigyem le?

És egyáltalán hogy hozzam magam 'rendbe'?

Jövő hónaptól indulna a futsal szezon (csak kapus vagyok), és rám is számítanak, mit ajánlotok?

Műtétet nem szeretnék, mert eddig sose szakadt, csak nyúlt, de már 3 éve nem volt vele gondom

2013. aug. 12. 16:52
 1/3 A kérdező kommentje:

ja és nem azt szeretném, hogy ilyen térddel nem kéne stb, a labdarúgás éltet, addig szeretném kiélvezni, amíg tudom

orvoshoz meg eddig mindig elmentem, de csak a szakorvosi van közel, ott meg hebegtek össze vissza, tehát ha valaki tudna valami jó orvost, aki helyre 'varázsol', annak is örülnék

2013. aug. 12. 16:53
 2/3 anonim ***** válasza:
szia, keress rá az Ice Power termékekre, szerintem a hűtőgél segíthet. Egyébként van nekik mindenféle sportkrém meg sportspray, biztos megtalálod ami neked kell :)
2013. aug. 12. 17:42
 3/3 anonim ***** válasza:

ha mondasz várost, mondok neked dokit!

amúgy mindenféle sportkrém, meg jégzselé segíthet, a rehabbal kapcsolatban meg azt ajánlom, hogy keress fel egy gyógytornászt, ő tud neked olyan feladatsort adni, ami kifejezetten erre a problémára való.

remélem, segítettem :)

2013. aug. 19. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!