Beleléptem egy üvegszilánkba. Nem tudom kiszedni mit csináljak? (bővebben)
Figyelt kérdés
Tegnap történt, kb 2mmes szélességű lehet, nagyon picike. Beleléptem, a fele kiállt a talpamból, megpróbáltam kihúzni de a másik fele beletört. Elég mélyen van,próbáltam tűvel kiszedni de nem sikerült, nyomdodtuk is, úgysem. Éjszakára dunsztkötés volt rajta,hátha reggelre kilöki, de nem. Sebészetre csak levégső esetben mennék, mert talaly szálkába léptem, elmentem és érzéstelenítő nélkül vágták fel a talptam, túrkáltak benne, aztmonták már nincs benne. aztán otthon én szedtem ki 2 fél centis szálkát....tehát ezt mégegyszer nem szilvesen élném át. Ki fog jönni magától?2013. júl. 29. 10:48
1/2 anonim válasza:
Menj el orvoshoz mindenképp, felírnak majd valami kenőcsöt, amivel gyorsabban kilöki a szilánkot és fertőtleníti. Velem is ez volt, csak nekem kaktusztüskék mentek bele, két hétig tartott amíg megszabadultam tőlük.
2/2 A kérdező kommentje:
de ha megint érzéstelenítő nélkül nyúlnak hozzá, én nemtudom mit csinálok velük...:(((:/ köszi a választ!
2013. júl. 29. 11:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!