Szerintetek ha beleléptem egy üvegszilánkba, azzal elmenjek háziorvoshoz?
Figyelt kérdés
Ma reggel beleléptem egy 2 üvegszilánkba, az egyiket gond nélkül kiszedtem, de a másikat nem tudtam.2013. márc. 31. 17:32
2/7 anonim válasza:
mivel nem tudtad kiszedni mindneképp de a háziorvos is scak elküld az ügyeletre ugyhogy inkább kezdd ott. Biztos kell tetanusz is.
3/7 anonim válasza:
Én mindenképpen elmennék!Ha nem tudod kiszedni!Tehát abból még komoly probléma is lehet!Üdv
4/7 anonim válasza:
ha nem tudtad kiszedni akkor el kell menni, idegen test van benned ez nem fog felszívódni! de persze függ attól is hogy mekkora, esetleg ha beáztatnád jó meleg sós vízbe?
6/7 A kérdező kommentje:
nem nagy, mert úgy volt hogy összetörtem egy poharat és nem takaritottam fel rendesen, és beleállt egybe a nagyujjamba, a másik pedig a talpam alsó részébe, nem lehet nagyobb 2mm-nél
2013. márc. 31. 17:48
7/7 anonim válasza:
Mindegy mekkora. Ahogy már írták, mindenképpen kell Tetanus is,amit 72 órán belül kell megkapnod.A sebészeten ellátják a sérülést is,ha kell kiszedik a szilánkot,és megkapod a Tetanust is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!