Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Hogyan lehet megelozni az...

Hogyan lehet megelozni az ujabb hasfalszakadasokat?

Figyelt kérdés
Kiskoromban mutottek lagyerservvel, mindket oldalon. Ev elejen kiujult az egyik, beraktak egy halot. Harom honapra ra hegservet kaptam, majd azzal is megmutöttek ket honapja, az orvos csak siman összevarta, azt mondta nem kell halo, mert kicsi. Mult heten poenbol tanc közben a baratnomet fel akartam kapni, teljesen elfelejtkezve a mutetrol, mivel kb. 2 hettel a mutet utan mar semmifele fajdalmam nem volt. Aztan az utolso pillanatban eszembe jutott, hogy megsem kellene, es hagytam, de mar azelott megfeszitettem a hasizmomat, nekikeszülve az emelesnek. Ejjel mikor felebredtem es vecere mentem furcsa, kellemetlen erzest ereztem a mutet helyen, na mondom remek, megint kiszakadt, aztan masnap nem ereztem, majd a következo egy hetben neha igen, neha nem. Nem tudom, hogy ez randulas lehet-e, vagy konkretan kiszakadt megint, mindenesetre jövo het keddre van idopontom az orvosnal. A kerdesem az, hogy az ilyesmi normalis-e, es hogy van-e valakinek tippje, hogy hogyan lehetne megelozni az ilyen serüleseket a jövore nezve. Ezt megkerdeztem az orvostol is, azt mondta a jopofa, hogy sehogy es ha kiszakad jöjjek ujra.
2013. júl. 26. 18:35
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!