Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Törés lehet, vagy valami más?

Trauboy kérdése:

Törés lehet, vagy valami más?

Figyelt kérdés
Ma belerúgtam mezitláb egy 20-30 kg-s kutyába(a macskánkat védtem) és utána picit megfájdult a lábam!? Ez délelőtt 11-kor, azóta egyre jobban fáj a lábfejem és egy picit megdagadt! Ha megmozdítom fáj, és alig tudok ráállni! Szerintetek?

2013. júl. 25. 17:19
 1/8 A kérdező kommentje:
Ja, és tök forró, meg ha hozzáérek, fáj! :(
2013. júl. 25. 17:28
 2/8 A kérdező kommentje:
Ja, és tök forró, meg ha hozzáérek, fáj! :( Szúr!
2013. júl. 25. 17:29
 3/8 anonim ***** válasza:
Simán lehet törés,de RTG nélkül nem lát beléd senki. Menj el orvoshoz!
2013. júl. 25. 17:32
 4/8 anonim ***** válasza:
Én ma esti programnak a legközelebbi traumatológiai szakrendelés felkeresését javasolnám neked. Ott csinálnak egy röntgent, valószínűleg nem tört el azért, de legalább megnyugszol és utána jobban alszol, ha nem eltört, akkor jobb, ha minél előbb ellátják a sérülésedet. A nyarad hátralévő részében egy gipsszel leszel gazdagabb :)
2013. júl. 25. 17:35
 5/8 A kérdező kommentje:
Ha nem tudok ráállni, akkor mehetek :P
2013. júl. 25. 17:43
 6/8 anonim ***** válasza:
Na, jobb lett mára a lábad?
2013. júl. 26. 14:55
 7/8 A kérdező kommentje:
Már csak egy nagyon picit fáj :)
2013. júl. 26. 20:58
 8/8 anonim válasza:
Egy újabb ok hogy a macskákat halva szeretném láti... Hogy merészetél megrugni egy kutyát? neki az a dolga hogy a macskát kergesse. És ha a hülye macska nem fut elég gyorsan, akkor aki hülye haljon bele.
2015. aug. 31. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!