Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Mitől lilult be a körmöm...

Mitől lilult be a körmöm alatt a bőr?

Figyelt kérdés
Egy hete elé sokat sétáltam és eléggé fájt a lábam és pár napja azt vettem észre, hogy fáj mindkét lábamon a nagylábujjam és elkezdett lilulni és egyre nagyobb rész lila a körmöm alatt.Nem ütöttem be sehova és a cipő kényelmes szóval attól sem lehet de akkor mitől? Néha már annyira fáj, hogy rálépni is alig bírok. Anya szerint a szúnyogcsípés húzódott rá mert a gyaloglás közben elég sok szúnyog megcsípett és tenyérnyire dagadtak fel. Szerintetek mi lehet? 16/L
2013. júl. 24. 13:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Már az első mondatban válaszoltál a kérdésre. Azaz, a lábbelid szépen agyonnyomogatta az ujacskád, mintacsak egy kalapáccsal verted volna.
2013. júl. 24. 17:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Első válaszolónak igaza van. Egyértelműen a cipő a hibás. Én hosszútávgyalogló vagyok és nálunk egy-egy új cipőnél van, hogy előfordul ez a jelenség. Tényleg teljesen fájdalommentesen alakul ki, semmit nem érezni, aztán csak belilul. Súlyosabb esetben van, hogy a köröm le is esik. Bár ez inkább csak 80-100 kilométer után szokott bekövetkezni és eléggé ritkán. Azt javaslom, hogy hosszabb sétákhoz másik cipőt húzz. Ezt meg ami okozta a problémát, hordd nyugodtan, de olyankor, amikor nem nagyon kell gyalogolnod.
2013. júl. 25. 15:39
 3/3 anonim ***** válasza:
Ja és a szúnyogcsípés ráhúzódása teljesen kizárt.
2013. júl. 25. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!