Gipszelt lábra zokni, vagy zacskó kell, hogy védje és hogyan?
Figyelt kérdés
Teljesen ráhúztátok állandóra vagy csak elölre és csak amíg utcán voltatok?
Páromnak van gipszben a lába, de a 45-ös lábára + gipsz nem tudom, hogy lehet rárakni, a zoknijai nem mennek fel. Hogy oldottátok meg?
2013. júl. 17. 07:50
1/8 anonim válasza:
Ebben a melegben szerintem nem kell semmi! Amikor nekem volt járógipszem nyáron, és nem tettem rá semmit, még úgy is izzadt mindenhol.
2/8 anonim válasza:
Szintén gipszes vagyok, nekem sincs rajta semmi, csak egy speckó szandál, ami kb. 2000 ft, tépőzáras! Nagyon meleg van, minek a zokni, a végén még lábgombája is lesz!
3/8 anonim válasza:
Gipszes lábra rajzolni kell, nem zoknit húzni. (Pláne ebben a időben.)
4/8 A kérdező kommentje:
Azért gondoltuk, mert az összes lábujja kint van elől, meg másfél hónapig akkor megy bele a dzsuva.
2013. júl. 17. 08:34
5/8 anonim válasza:
Második vagyok! Vegyétek meg ezt a szandált rá, 2000 ft nEm a világ! Hagyományos Vagy könnyîtett gipsz! Könnyitettnél már olyat is hallottam, hogy vki egy régebbi sportcipőjéből kivette afüzőt, és belefért! De a kóRházba a beteghordó azt mondta, hogy van aki a régi cipŐjének a felső orr részét levágta!
6/8 anonim válasza:
MÉg Mindig 2.! Én pl kölcsönkaptam ismerőstöl ezt a 2ezer ftosat! Lehet, ha körbEkérdezel szerencséd lesz, de a multkor a vaterán is volt!
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi, lehet visszamegyünk vele, mert az övé nem ilyen könnyített, szandálos gipsz, hanem szokványos nehéz, fehér, cipősarok-féleség van a talpára rögzítve, azon tud menni.
2013. júl. 17. 16:22
8/8 anonim válasza:
Nyáron nem kell rá semmiféle zokni. Nem baj az, ha elöl kilógnak az ujjai, legalább szellőzik. Én esőben, nedves járdán körbetekertem egy szemeteszacskóval, hogy a gipsz ne legyen nedves, egyébként meg nem volt rajta semmi. Vagy tényleg ki kel cseréltetni olyan műanyag gipszre, amit említettek itt már, arra lehet rendes cipőt felvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!