Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Még mindig fáj a lábam. Mit...

Még mindig fáj a lábam. Mit tegyek, hogy elmúljon vagy van ötletetek, hogy miért?

Figyelt kérdés

3 hónapja véletlenül a combomba vágtak láncfűrésszel és összevarrták meg ilyenek. Már jobban vagyok csak időnként mindig elkezd fájni. Voltam vele orvosnál de nem tudja megmondani, hogy miért fáj. Nem fogok már orvoshoz menni. Tudtok valami erős fájdalomcsillapítót? Vagy mit csináljak? Szúró fájdalom, mintha kést forgatnának benne de nem tudom pontosan elmondani, hogy milyen.

19/F

2013. júl. 9. 01:16
 1/4 anonim ***** válasza:
59%

Úristen! :SS

Nem értek hozzá de nem lehet hogy benne maradt valami kis kosz vagy valami és azért?

A Cataflam jó szokott lenni.

Jobbulást!

2013. júl. 9. 01:24
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi. Elméletileg jó minden. Csak gyakorlatilag nem.
2013. júl. 9. 01:26
 3/4 anonim ***** válasza:
80%

Flektort próbáltad már?Az még egy kicsit erősebb.(por)

Amit ajánlok,hogy még másik dokihoz menj.Érdemes lenne!

De amúgy atyaééég.:( sajnálom...

2013. júl. 9. 02:11
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ahhoz,h a sérült idegszálak rendbe jöjjenek nem elég 3 hónap. Talán soha nem is lesz tökéletes és időnként fájni fog. A Flector por valóban egy erős fájdalomcsillapító és érdemes lenne az idegszálak regenerálódása miatt Vitamin B komplexet szedned.
2013. júl. 9. 07:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!