Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 16 éves fiú vagyok, bolondulok...

16 éves fiú vagyok, bolondulok a BMX-ezésért. Kb 1 éve volt egy nagy esésem és 2 hétig nem tudtam mozgatni a lábam. 1 héttel ezelőtt megint elestem és azóta zsibbad a lábam,félek megint nem tudom majd mozgatni .Mit tegyek hogy elmuljon?

Figyelt kérdés
Mit tegyen hogy ez nem forduljon elő??
2008. dec. 29. 12:10
 1/6 anonim ***** válasza:

Hideg vizes ruha vagy hideg zselé - ezt csak a sérülés napján (hogyha vérömleny keletkezik ne legyen nagyobb).

Másnap célszerű melegítőpárnába burkolni. Ha nem múlik orvos.

2008. dec. 29. 12:41
 2/6 A kérdező kommentje:
előfordulhat hogy nem BMX ezhetek tovább??
2008. dec. 29. 13:03
 3/6 A kérdező kommentje:

mellesleg ez lett volna a trükk csak lábon talált a bicikl(túl nagy volt a lendület)

http://www.youtube.com/watch?v=sNdwJdL7rnk&eurl=http://bmx.t..

2008. dec. 29. 13:16
 4/6 anonim ***** válasza:

ne aggodj tekerhetsz tovább csak most inkább ki kéne feküdni a sérülést. a zsibi elmulik, de ha nem akkor ahogy az előttem szoló mondta irány a doki. hogy ezzel ne legyen később probléma. Tudom hogy rossz hallani de ezek "öregebb" korban visszaköszönhetnek:-)

minden jót!

2008. dec. 29. 13:31
 5/6 anonim válasza:
helo. én egyszer egy versenyen katapultáltam egy magas 360ból, és utána jkb 1-2 hónapig fájt a lábfejem, de volt már több kisebb sérülésem is. szerintem ne parázz. ha nagyon fáj ne bicózz-amúgy is hó van. de majd rendbe jön.
2009. jan. 2. 14:33
 6/6 anonim válasza:
nekem most volt csuklo toresem,dirt-ozok es kb 4 m zuhantam es durr a csuklora!!de mar ujra abalom es semmi bajom nincs.
2009. márc. 23. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!