Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Milyen fajta csípőprobléma...

Milyen fajta csípőprobléma lehet ez, mi okból?

Figyelt kérdés

Kb hetente egyszer arra ébredek, mintha becsípődött volna idegszál a csípőmbe. Vagy nem tudom, mi az oka tüneteimnek, de ilyesmi érzet. 30-as éveimben járó férfi vagyok.

Olykor ébredés után van ,hogy 1-2 óra alatt elmúlik a tünet, de van, e egész nap fennáll, másnapra enyhül, harmadnapra műlik csak el. Olykor a mozgást jelentősebben akadályozó. Pl robotoid módon tudok mozogni ilyenkor, nem tudom lábamat magasra emelni pl átlépni nagyobb akadályt, mert belémnyilal a fájdalom, és jobbra , balra nehéz mozdulnom ilyenkor. Viszont rosszabb esetben is viszonylag jól mozgok fel-le, tehát vígan guggolok és onnan felállok.

Ez az akut panasz a krónikussal függ össze, orvosnál még nem voltam vele. Kónikus panaszom, hogy érzékeny a csípőm, kb 5-8 éve. 40 felé járok. Ha pl könnyű fizikai munkát végzek, 15-20 perc múlva jelentkezik enyhe formában a fent vázolt akut tünet.

2013. jún. 24. 11:12
 1/4 anonim ***** válasza:
2013. jún. 24. 15:15
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi, a jó szándék meg van benned. :) Sajna nem ilyenek a tüneteim. Itt comb körül hatóról beszél a neurológus és égő fájdalomról.

Nekem semmim se fáj ilyenkor se - ha ügyelek, h ne forduljak csípőből oldalra. Ha utóbbit megteszem, akkor erősen nyilall (nem ég, valszeg idegi becsípődés, de nem konkrétan az, amiről a videón beszél), és akadályoz, tehát nem tudok oldalra fordulni ilyenkor.

Ma pl kiegyenesedni se tudok, de megint az a folyamat, h szerencsére javul. Mikor 2-3 napig tart a javulás-tünetmegszűnés, mikor 1-2 óra alatt, mikor meg 24 órán belül.

2013. jún. 24. 17:14
 3/4 A kérdező kommentje:
Ja, nem írtam, h medence csont körül nyilall, ha nyilall, a hátam tájékán, közel a gerinchez, de alapvetően kétoldalt, a fenekem felett közvetlenül.
2013. jún. 24. 17:15
 4/4 anonim válasza:
Azota tudtál meg valamit erről? Ugyanez a problémám szinte.
jún. 1. 00:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!