Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Kisujj törésnél mennyi idő,...

Kisujj törésnél mennyi idő, amíg újra normálisan tudok menni?

Figyelt kérdés
3 napja belerúgtam a gardrób szélébe, és eltört a kisujjam. Jól be volt dagadva, meg lila volt, most már nem lila, csak kicsit be van dagadva. De kedden Pestre kell mennem ügyintéznem, tudok addigra menni valamennyire? Doki azt mondta csak borogassam, vagy kötözzem össze a mellette levő ujjammal.
2013. jún. 22. 19:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Eltört és nem gipszelte be?
2013. jún. 22. 19:39
 2/4 A kérdező kommentje:
Kisujjat tudtommal nem szoktak.
2013. jún. 22. 19:40
 3/4 A kérdező kommentje:
Viszont nem merem nagyon mozgatni, mert lehet forr össze. Első nap rá se bírtam állni nagyon, most már valamennyire tudok menni, de csak bicegve, nem merem hajlítani, nehogy visszarepedjen. Nem gondoltam volna, hogy eltört, mikor 2 km-re van a kórház, és gyalog mentem el odáig.
2013. jún. 22. 19:46
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem biztos hogy eltört! (Kivéve ha orvos mondta!)

Én is teljes erőből bele rúgtam a patka szélébe, és másnapra a nagylábujjam nagy része fekete lett, és kb másfélszeresére dagadt az egész! Törés nem volt, esetleg repedés, de én nem mentem el orvoshoz! Mostanra már Csak egy kb 1 cm hosszú, 1 mm átmérőjű vonal van a helyén! Igaz hogy 2 hétig én is csak bicegtem, de aztán már megjavult!

2013. júl. 8. 01:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!