Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » A térd (kalács) kilazulása?

A térd (kalács) kilazulása?

Figyelt kérdés

A minap elestem a biciklivel és azt vettem észre, hogy a térdem, pontosabban a térdkalácsomot, ott ahol megütöttem, a másis lábomonéhoz képest(tudom, hogy furán hangzik), jobban tudom mozgatni. Úggyértve, ha ellazítom a lábam mindkét térdkalácsomat oldalirányba kicsit "kitudom" nyomni. Ez régebben is így volt, de most ahol megütöttem ott ez "jobban" megtudom csinálni. Mintha meglazult volna.

Erről szeretnék kérdrzni. Így leírásra aggódnom kellene, menjek el inkább orvoshoz.

UI.: Sajnálom a nem túl jó fogalmazásért, először fordul velem elő, hasonló esetről még nem hallottam...

Előre is köszönöm!

2013. jún. 17. 23:39
 1/2 A kérdező kommentje:
Csupán lépéskor érzek enyhe húzódést, fájdalmat(?).
2013. jún. 17. 23:46
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem várj egy kicsit még, ha nem fáj és nem zavar annyira. Most azt nem tudom hogy a térdkalács kilazulhat-e, viszont az inak amik tartják, azok igen. Pihentesd, kiméld egy kicsit. Ha továbbra is baj van akkor fordulj dokihoz.
2013. jún. 21. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!