Eltört volna a lábfej csontom?
Figyelt kérdés
Kb. 2 hete az osztályommal fociztunk és amikor gurult a labda el el szerettem volna rúgni de véletlenül az egyik barátom lábát találtam el izomból.Amikor megrúgtam a lábfejem teteje érintkezett az osztálytársam bokájával és utána 2 napig fel sem tudtam állni a fájdalomtól.Nagyon bedagadt de aztán elmúlt és tudtam már járni.Nem mentem el orvoshoz de még mindig fáj eléggé ja rosszul lépek rá,ha labdába rúgok akkor meg igen erős fájdalmat érzek.Mit tegyek?Kérlek segítsetek!2013. jún. 10. 00:19
1/6 anonim válasza:
Lehet, hogy eltört, lehet, hogy csak megrepedt. Menj el dokihoz, nehogy rosszul forrjon össze.
2/6 anonim válasza:
Menj el orvoshoz,ha van törés,ha nincs, abban az esetben,ha nem megfelelő a kezelés,egész életedben gondod lehet vele.
3/6 A kérdező kommentje:
Az nem okozhat gondot,hogy 3 hétig nem mentem el és még mindig fáj?Nem lehet,hogy ennyi idő alatt máris rosszul forrt össze?
2013. jún. 10. 07:44
4/6 anonim válasza:
Nyugi, ilyenkor újra el szokták törni... :D
5/6 anonim válasza:
Nézesd meg a traumatológián, egy röntgen és minden kiderül. ha nem komoly, megnyugszol, ha komoly, akkor kapsz rá egy szép gipszet :)
6/6 anonim válasza:
Megnézetted aztán az orvossal? Eltört vagy sem? Csak kíváncsiság :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!