Mért ilyenek velem?
Figyelt kérdés
13 évesen kerekesszékbe kerültem különböző okok miatt. azóta mindenki távolságtartó velem. nincsenek barátaim se. mit tegyek? 15/l2013. jún. 8. 15:41
1/5 anonim válasza:
szia. nagyon sajnálom ami történt veled. a gyerekek ilyenek, sajnos ezen nem lehet változtatni. Legyél büszke arra aki vagy, legyen önbizalmad. Ez segít
2/5 anonim válasza:
Próbálj meg hasonló barátokat szerezni!
3/5 anonim válasza:
Sajnos sokan félnek egy ilyen helyzetben, mert nem tudják, hogyan viszonyuljanak Hozzád, és ez a túlzott tapintat Neked távolságtartásként hat. Légy bátor és próbálj meg kezdeményezni. Ezze a net is jó, de a valóságban se hagyd ki.
Meg ahogy előttem írték a tapasztalt sorstársid ebben is segíthetnek.
Minden jót!
4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen az eddigi válaszokat:)) van 1 barátnőm aki ugyanígy járt vagyis kerekesszékes de több mint 200km re lakik.egyébként nekem is megfordult a fejemben hogy azért utálnak mert más vagyok:(
2013. jún. 8. 17:19
5/5 anonim válasza:
Nem utálnak, csak nem tudják hogy kell kezelni ezt a helyzetet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!