Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Lehet ez sérv? (lent)

Lehet ez sérv? (lent)

Figyelt kérdés
1szer edzésen a nyakamba ültettek egy gyereket de túl nehéz volt és úgy gondolom, hogy meghúztam. Már 4 éve a lapockám és a gerincem közti izomnál olyan mint ha lenne egy kisebb csomó. Ha, a nyakamat lehajtom(lefeszítem előre) érzem, hogy húzódik. Nyújtani szoktam és utána egyáltalán nem húzódik, ha a nyakamat lehajtom nagyon. Szerintetek mit csináljak?

2013. jún. 7. 00:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Fontos lenne megnézetni egy orvossal, mert ha az akkor komoly problémáid is lehetnek belőle. A karod, illetve lábad nem szokott zsibbadni vagy fájni?
2013. jún. 7. 09:14
 2/4 anonim válasza:
Szerintem 1 nagyon durva izomcsomó, mivel már 4 éve ottvan?? hmm...próbáltad már massziroztatni??de talán mégis jobb lenne elöbb megnézetni 1 dokival mer ha sérvet massziroztatsz akkor abbol em sül ki "semmi jó"..dokira szavazok!!
2013. jún. 7. 09:25
 3/4 A kérdező kommentje:

Voltam orvosnál is. Ő írt fel rá kenőcsöt. Azt mondta maszírozzam naponta vagy 3szor. Na ebből nekem 2 volt. Annyi változott, hogy régebben mikor a buszon ültem vagy olyan pozícióban feküdtem, akkor egy idő után elkezdett húzódni. Meg volt, hogy fájt mikor rá jött. Most már az nincsen csak, ha lefeszítem akkor érzem, hogy húzódik.

De mikor megnyomkodok ott az ujjammal, így "elugrik"...

2013. jún. 8. 08:29
 4/4 A kérdező kommentje:
Egyébként semmi másom nem szokott zsibbadni tőle.
2013. jún. 8. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!