Fogom még tudni valaha hajlítani a térdem?
Novemberben leestem a lépcsőn, és az egyik orvos azt mondta nem, de a másik azt, hogy eltört a térdem. Be volt dagadva, 2 hét után leszívták, és véres, zsírpöttyös cucc jött ki belőle (azért mondták, hogy törés).
Utána 3-3.5 hétig mankóztam, utána is nagyon sokáig nem tudtam rendesen menni. Elkezdtem járni gyógytornára, de olyan munkám volt, ami nem tette lehetővé, így csak 3 alkalommal voltam.
Körülbelül 1,5 hónap múlva lóra ültem, ledobott, és ráestem a másik térdemre. Akkor arra is sántítottam, de azzal nem mentem orvoshoz, nem volt komoly, viszonylag hamar rendbejött.
Kivéve, hogy jelenleg egyiket sem tudom teljesen behajlítani. Nem tudok pl leguggolni. Mert feszít, meg húz mind a kettő térdem.
Mit tudnék tenni? Fogok még tudni guggolni?
El vagyok keseredve.
Gyógytornász vagyok. Előbb vizsgáltasd ki a térded egy normális orvossal, és majd ő megmondja mit csinálj vele.
Ha műt, akkor utána kellene gyógytorna is, de addig felesleges amíg nem tudják mi bajod. Valami probléma biztos van, ha nem tudok hajlítani rendesen. Nem biztos, hogy komoly, de a végére kell járni, mert csak rosszabb lesz ha halogatod.
Ja, és ha csak vársz, akkor nem valószínű, hogy be fogod tudni hajlítani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!