Nem bírom kinyújtani a könyökömet. Mit tegyek?
15 éves vagyok, 2012 Dec. 21.-én volt egy könyöktörésem..
Szkander közben tört el..Én sem értem hogyan..De az a lényeg, hogy 1 hónapig sín volt a könyökömön utána még 1 hónapig rendes gipsz.Miután vissza mentünk a megadott idő pontra levették a gipszet, de alig bírtam mozgatni és nagyon fájlaltam (Ez gondoltam teljesen normális ennyi idő után gipszben) De utána amint levették a gipszet még csak meg sem röntgenezték, hogy mi is van ... Elküldtek azzal, hogy így meg úgy mozgassam "tornáztassam" és otthoni torna nem segített rajta, ezért eljártam 1 hónapig gyógytornára..Sokat segített de elég volt könyökömnek 1 hét már is ugyan olyan rossz lett...Azóta eltelt fél év, de még most sem jó a könyököm..Fáj,zsibbad néha,nem bírom kinyújtani..(hajlítással nincs gond)Aztán most azt beszéltük, hogy lehet megműtik..De sokan azt mondták nem javult semmit nekik, sőt még romlott az állapota műtét után..Kérem adjon pár tanácsot az, akinek volt része hasonlóban vagy van tapasztalata ilyenekben..
Nagyon szépen köszönöm a választ!
Mindent megteszek annak érdekében, hogy helyre jöjjön a könyököm...Mert imádok sportolni, boxot is abba kellet hagynom a könyököm miatt, aztán a konditeremről ne is beszéljünk..Felhívtuk a gyógytornászomat is és azt mondta tricepsz erősítő gyakorlatokat végezzek, meg lógjak valamin..az ki egyenesíti..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!