Volt már valakinek a lábában belső szalag rándulás, húzódása, ha igen mennyi idő után javult meg, normális, hogy nem tudom kinyújtani teljesen, és focizhatok-e ezután vagy az már felejtős?
Nekem volt pár éve. Egy hétig gipszben volt, hogy pihenjen, utána szépen fokozatosan tornáztatva helyre jött. Én sem tudtam kinyújtani, sőt rá sem tudtam állni, fél lábon ugrálva mentem el a dokiig. Pokol volt.
De aztán szépen lassan helyre jött. A lényeg, hogy az elején muszáj pihentetni, mondjuk a gipsz az azért javasolt, hogy ez tényleg be legyen tartva, de sokáig nem szabad gipszben sem lenni, hanem egy idő után el kell kezdeni fokozatosan terhelni. Én anno a neten találtam erre vonatkozó infókat, mivel külföldön élek és ott az orvosi ellátás úgy ratyi, ahogy van, muszáj voltam magam orvosolni a problémát. De szépen helyre jött és ma már akár focizhatnék is, de nőként annyira nem szeretem. :) Viszont simán futok vele és azóta sincs semmi gondom. Talán még 1-2 évig az időjárás változást megéreztem, de most, hogy így kérdés felmerült jut eszembe, hogy egy ideje már azt sem érzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!