Milyen lesz járógipsszel menni?
Hát nem olyan lesz, mint egy kényelmes edzőcipőben, arra számíts! :)
A talpa alá a járónak tesznek egy műanyag sarokszerűséget, arra ráállhatsz, de amúgy elég kemény, meg tör, kidörzsöli a lábadat, beleizzadsz, nekem legalábbis ilyen volt. Vannak ma már ilyen műanyag gipszek is, arra talán szandált is lehet húzni.
Nekem simán ment :) Kifordítottam a gipszes lábamat, úgy raktam előre, a másik lábamra pedig vastagabb talpú cipőt húztam. De ha nem túl magas a sarok, egyenesen is teheted magad elé, mint a sima járásnál. Ha beleszoksz, gyorsabban tudsz járni, mint az átlag gyalogos, inkább akkor lesz nehéz, amikor leveszik.
Meddig lesz még rajtad, és mi történt veled?
Július elején kell visszamenni, akkor leszedik.
Rossz, mert nagyon kényelmetlen a lábamnak, megfájdul benne, le is törte már szerintem a sarkamnál, bokámnál. Mindegy, ennél nagyobb baj ne érjen. A hasba adott injekció sokkal rosszabb, mint a gipsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!