Máj.17-én elrepedt a lábfejem. Most járógipszem van, és nagyon tör. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
1 hét fekvő után járót kaptam pénteken, de oldalt a lábfejemnél nagyon tör..2013. máj. 27. 16:00
21/29 A kérdező kommentje:
köszi! :)
2013. máj. 29. 15:20
22/29 anonim válasza:
Én is ebben a "cipőben" járok remélem holnap kapok járógipszet.
Abban fogok tudni mászkálni, irodába bejárni?
Mankó vagy bot kell hozzá?
Semmit nem tudok, mire számíthatok.
23/29 A kérdező kommentje:
Tudsz járni benne, nem tudom kapsz-e mankót,én nem kaptam. Ha nem lesz olyan problémád mint nekem egész elviselhető. Persze picit megnehezíti a mindennapokat.
2013. máj. 29. 17:44
24/29 anonim válasza:
Köszönöm.
Most olvasom valahol, hogy lehet venni patikában műanyag gipszet, ami könnyű. Ezt vajon miert nem mondják előre, hogy vigyek magammal, ha olyat akarok. Vagy hogy van ez?
25/29 A kérdező kommentje:
azt saját magadnak kell beszerezni,kicsit bonyodalmas és kb 10.000 Ft.
2013. máj. 29. 19:07
26/29 anonim válasza:
Aszta. Annyit nem ér. Inkább vagyok gipszben, mint műanyagban. A gipsz legalább természetes.
27/29 A kérdező kommentje:
ahogy mondod.. és mi történt veled?
2013. máj. 30. 13:26
28/29 anonim válasza:
Tör még a gipszed? Vagy már jó?
29/29 A kérdező kommentje:
már jó, már csak 1 hét és leveszik.:)
2013. jún. 6. 15:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!