Ez a gipsz így normálisan van fent?
Járógipszet kaptam (V.-ös lábközépcsont haránttörés), de ahogy megyek vele, a lábujjaim lelógnak a talajra. Hideg is a járda, meg koszos is lesz. A lábujjak alatt nincs gipsz. Normális, hogy lelóg a lábujjam, vagy rosszul gipszelték, vagy én nem tudok normálisan meni ezen a gumisarok-szerűségen, amit a gipszemre tettek? Van valakinek ilyen járógipszes tapasztalata?
A válaszaitokat előre is köszönöm szépen!
Be kell áldozni egy zoknit, muszáj lesz, mert ma reggel már lilára fagyott a lábujjam.
Megpróbálom kivágni vhogy a talpát, hogy rámenjen a járósarok köré és az megfogja.
Van egy szép vastag, nagy, szürke meleg zoknim a gipszemen :)
Barátnőm anyukája rakta fel, a járósaroknál ügyesen ki van vágva, teljesen rámegy a gipszemre! Sohasem gondoltam, hogy egy zokninak ennyire fogok örülni egyszer :) De már nem bírtam ebben a hidegben.
Ma már nagyon kellemetlen volt a sok szánakozó pillantás az utcán, "milyen rossz lehet neki mezítláb a gipszben ebben a hidegben" :)
kár volt kivágni, "kikopta volna magát" úgyis...
Nézd a jó oldalát.. a bokád, meg a lábszárad nem fázik :)) nekem a 40 fokos melegben volt gipszem, az se sokkal jobb... duplán izzadtam le a sétálástól is :D
kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!