Nem lesz baj ebből?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ma 17:00 óra körül megbotlottam egy téglában és elestem a kavicsos kissé sáros földre. 120 kiló vagyok,a jobb oldalamra estem.
Kicsit a jobb bokám fáj,de ami miatt aggódók, hogy fáj a jobb oldalom nyomásra meg a hasam alatt.
A fájdalom most kb 10/4
Nem lesz bajom?
dec. 29. 18:02
1/8 anonim válasza:
Szerintem nem
Minden esés trauma
Így megviseli a szervezetet de nem hiszem hogy gond lenne. Valószínű a kavics miatt vagy így arra eshettél. Megmaradsz nyugi :)
2/8 anonim válasza:
Azt így nem lehet megmondani, hogy lesz-e bajod. Figyeld magad, és ha valami rosszabb lesz, vagy rosszullét jelentkezne, hívj orvost, vagy menj orvoshoz. Nem estél rá semm kiállóra ugye?
3/8 A kérdező kommentje:
Szerintem nem mert nincs vérzés meg ilyesmi
dec. 29. 18:39
5/8 A kérdező kommentje:
Lett belső sérülésem?😭😭😭
dec. 29. 18:53
6/8 anonim válasza:
Honnan tudhatnám? De gondolni kell rá. Nyugi, kicsi az esély, de nem zárható ki.
7/8 anonim válasza:
Ezért nem jó 120 kilósnak lenni. Én ha megbotlok, max leteszem a kezem, még csak nem is landolok a földön.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Kedves utolsó,ha gúny céljából írtad,akkor sem haragszom érte, inkább örülök hogy jól vagy és nem esik bajod!
Boldog új esztendőt kívánok mindenkinek!
dec. 29. 21:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!