Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Egészséges Favágás - mennyi...

Egészséges Favágás - mennyi lehet a még kezek, ízületek, satöbbi számára nem káros, nem túlerőltetett mennyiség naponta? Ha nem csak a tűzifa vágását értjük, hanem a vaskos (egész) rönkök baltával történő kisebb rönkökre vágását is!

Figyelt kérdés
Eme kiírás avégett jött létre, hogy néhány embertől olvastam, hogy szerintük az órákon át történő favágás minden áldott nap nem túl egészséges az ízületeknek, magának a kéznek, a karoknak sem. Így vélekedtek ők.

dec. 27. 21:10
 1/4 A kérdező kommentje:
Kérlek írjatok!
dec. 27. 22:37
 2/4 anonim ***** válasza:

40+-os nöként az 50 kg-ommal hasitok rönköket.

Ha megtanitottak rá, hogy nem teszed tönkre az izületeid, akkor naponta tudod csinálni órákon keresztül, mindenféle fájdalmak nélkül.

dec. 28. 16:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Én biztos nem kínlódnék azért a pár tízezerért, amennyivel olcsóbb a felvágott fánál.
dec. 28. 19:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Irodában dolgozom, alig mozgok. Én sportnak veszem és imádom csinálni. Ha már sportolok, legyen haszna is, alapon.
dec. 28. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!