Honnan lehet tudni, hogy kijött-e a szálka és csak a helye fáj vagy beletört?
Figyelt kérdés
Tegnap ment szálka a tenyerembe nagyon mélyen, olyan mélyen, hogy 40+ éves felnőtt létemre hangosan felkiáltottam, annyira fájt, mintha a húsomba szúrodott volna, de mintha ki is jött volna teljesen, nem láttam benne, mégis megmostam szappannal kétszer is, meg próbáltam kivenni belőle a szálkát, ha mégis maradt benne vmi, és úgy tűnt, hogy ki is vettem, ám ma is fájt reggel is, délben mutattam másnak is, aki azt mondta, hogy szerinte maradt benne, így más eszköz nem lévén egy gombostűt fertőtlenítettünk gyertyalánggal, amivel az illető megpróbálta kiszedni, ám a tű a tűztől fekete is lett, és most nem tudom, hogy azért fekete a sebem helye, vagy mert még mindig van benne vmi, erre vonatkozik a kérdésem, hogy honnan tudhatom.tegnap 13:55
11/13 anonim válasza:
Ha kijött, és csak a helye fáj, akkor csökken a fájdalom, holnap már talán nem is fáj. Ha maradt benne, akkor kezd begyulladni, és szúró érzés is lehet a helyén.
12/13 A kérdező kommentje:
Tényleg kevésbé fáj már, viszont van egy fekete pötty a tenyeremen, meg körülötte fehéres-sárga, tán genny?, körülötte meg piros, tán gyulladt, de olyan pici az egész, ráadásul tényleg mélyen a bőröm alatt, hogy alig látom...
Még mindig nem tudom, hogy vajon csak az égetett tű hegye miatt fekete, vagy tényleg bennem maradt vmi...
Amúgy ha betokosodik az idegen test, az lehet probléma? Ha igen, miért?
ma 18:47
13/13 A kérdező kommentje:
Úgyis levedlem vmikor, nem...?
ma 18:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!