Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Megszúrta egy kaktusz az...

Megszúrta egy kaktusz az ujjam pont ahol behajlik. Lencsényi, piros dudor lett rajta ami 2 hónapja nem múlik el. Mi segítene rajta?

Figyelt kérdés
Fáj is, de nem vészes. Nem romlik csak nem is javul. Pedig próbáltam már jegelni, tetrán és flector kenőccsel kenni. Máskor ezek segítettek de most nem. Nagyítóval megnéztem nincs benne a tüske.

#gyulladás #Kaktusz szurás
dec. 20. 22:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Bőrgyógyászat.
dec. 21. 14:57
 2/4 A kérdező kommentje:
:D Oda esélytelen nálunk bejutni. Egyébként meg nem az érdekel milyen orvoshoz kéne elmennem. Hanem, az hogy lehetne megoldani a nélkül.
dec. 21. 15:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha 2 hónap alatt nem tudtad anélkül megoldani, akkor nem is fogod, azért írtam, hogy bőrgyógyász. Megnézi nagyítóval és mond valami okosat. Ha helyben nem kapsz idöpontot, máshová is kérhetsz eszt-ben, sőt ott találhatsz helyben is visszamondolás miatt felszabadult időpontot is, csak figyelgetni kell. Le fognak cs3szni ugyan, ha máshová mész (pl Bp-en ha másik kerület én így jártam), miért oda méntél, de el kell látniuk. Esetleg egészségvonalat hívd fel, ott is rugalmasabban tudnak időpontot adni (pl nekem is úgy volt, hogy elvileg csak minden hónap első napján lehet időpontot kérni- ez persze fél óra alatt már betelt - és hónapokig nem kaptam, majd a szakrendelős nő javasolta az egészségvonalat, amin meg bármely nap kérhetsz időpontot.
dec. 21. 17:33
 4/4 A kérdező kommentje:
Ha orvoshoz akarnék menni akkor a sebeszetre tartozik ez, nem a bőrgyógyasuatra mivel a bőrómnek semmi baja, szóval mindenképpen rossz a tanács. Hidd el már utánajártam csak nem akarok orvoshoz menni ha nem muszáj. Egyebként meg valami jós vagy hogy előre látod a jövőm? A lottó számokat is küld már át légyszi.
dec. 21. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!