Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » A hüvelykujjamat eltalálta...

A hüvelykujjamat eltalálta egy ajtó és a tenyerem alá tört, tudom mozgatni de menjek orvoshoz?

Figyelt kérdés
Szóval nagyon faj, a huvelykujjamat ha hajlitom, vagy pl gépelek vele nagyon fáj, ugyanígy a mellette levő mutató ujjam is fáj, szorítani nem tudok, hajnal 1 van, nem akarok orvoshoz menni, elkèpzelhető hogy nem lesz baja? Valami szallag húzódhatott meg benne szerintem, kicsit ilyen szurós fájdalmat érzek, a csuklómban is, pedig azt nem érte az ütés
dec. 7. 01:39
 1/10 anonim ***** válasza:
80%
Hát ha törés lenne elvileg be lenne dagadva már mint állat. Talán még szerencséd is lehet.. Majd holnap meglátod hogy alakul.
dec. 7. 01:50
 2/10 anonim ***** válasza:
86%

Törésnél sem feltétlenül dagad be.

Én fél évvel később mentem vele orvoshoz, műtét lett belőle.

dec. 7. 02:09
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Pedig lehet ilyenkor kevesebben vannak a sürgősségin.
dec. 7. 02:16
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha törés nem is, de zúzódás még lehet. Szerintem is jobb lenne, ha elmennél orvoshoz.
dec. 7. 07:56
 5/10 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy külföldön vagyok, már nem járok orvoshoz, akkor sem ha lázas vagyok, bemegyek munkába inkább, mert az utóbbi időben 3-szor vették le a véremet kisebb megfázás miatt, már reszketek, szerintem csak hülyéskedni akarnak, vagy én már komolyan nem tudom, de szerintem már nincs a vénám a helyén, nem szeretem a vérvételeket mert utána rosszul vagyok és egy nem indokolt dolog miatt levenni valaki vérét szerintem nagyon nagy f4szság, a kezem jobban van, fáj még, meg egy kicsit fel is dagadt a tenyerem, de talán elmúlik, de arra gyanakszom, hogyha nincs baja akkor is megműtik, az a fura hogy elsőnek tökéletes lett az eredményem vérvételen, de mégis egy hónapra rá ugyanúgy vérvételre küldtek, utóbbi két eredmény immár 3 hónapja csücsül náluk mert nem nagyon érdekel, úgy hiszem màr meg is feledkeztek róla
dec. 7. 09:22
 6/10 A kérdező kommentje:
2-es, neked hogy derült ki fél év utàn, hogy eltört a kezed? Milyen tüneteid voltak?
dec. 7. 09:24
 7/10 A kérdező kommentje:
Amitől nagyon aggódom az az, hogy valami ideg is megsérült, vagy hasonló és ezáltal lebénul az ujjam, vagy ilyesmi, egyszer meghúzodott egy szalag kisebb koromba a lábamba, annyira fájt, hogy ordítottam, senki nem vitt orvoshoz, 3 év után elmúltak a tüneteim
dec. 7. 09:27
 8/10 anonim ***** válasza:
Pedig ezzel be kellene menned. Ez egy ősi tévhit, hogy ha mozgatni tudom, nem lehet eltörve. Ez nem így van.
dec. 7. 15:02
 9/10 anonim ***** válasza:

Még középiskolás voltam és néhány gyakorlatot nem tudtam megcsinálni. A tanár közölte, hogy menjek el orvoshoz és ha csakugyan baj van a kezemmel, törli az egyeseket.

-Úgy tűnt, hogy megbukom tornából. Még csak az kellett volna...

dec. 7. 22:13
 10/10 A kérdező kommentje:
2 nap telt el, már semmi baja az ujjammak, egyáltalán nem fáj már, köszönöm a támogatást!
dec. 9. 04:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!