Hogy tört el a balesetben pont a bal kezem?
Frontálisan utkoztunk nagy sebességgel. Az anyósülésen ültem. A bal kezem 4 helyen tört el meg a bordáim közül repedt 2.
Nem emlékszem sokra mert elajultam. A kocsi totalkar, nincs eleje kb.
Na de nem a jobb oldalamnak kellett volna serulni?
Szerintem tök mindegy!
Örülk neki, hogy ennyivel megúsztad! Nagyon szerencsés vagy!!!🙂 remèljük a sofőr is.
Am értem a kérdesed meg, hogy kívàncsi vagy, de ez már úgy sem derül ki. Esetleg a rendőrsègen, ha tudják rekonstuálni a balesetet, akkor talán ott valami sejtés lehet.
Azért ez szerintem egy csoda, ha ilyen körülmènyek között, ennyivel megúsztad!!
Jobbulást gyorsan!
Nyilván a bal oldaladat és kezedet érte az ütés, így történhetett meg.
Jobbulást!
Igen, állati szerencsém van! A sofőrnek nincs sajnos, intenzíven van majdnem két hete.
Hátsó ülésen ült a másik barátom, ő is megúszta agyrázkódással.
Frontálisnál miután az anyós ülés a menet irány szerinti jobb oldalon van, a nagyobb erőhatás pont balról éri az embert, mert ilyenkor az autó "tengelye" sérül a legjobban, illetve inkább a vezető oldal. Hiszen a két autó közül valakinek át kellett térni a menet irány szerinti bal oldalra (ahol a sofőr ül). És inkább az autó bal eleje fog sérülni. Ld. amit írtál, hogy a sofőr sűlyosabban sérült, tehát inkább kicsit balról érkezett a másik autó. Próbáld két játékautóval (de akár papírból kivágva is), hogy ki hol ül, és mi lehet egy ilyen baleset dinamikája.
És gyors gyógyulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!