Tört már csontod?Ha igen hogyan történt?
:D èpp aktuàlis
Utoljàra èpp ma
15:40körül a jobb alkrom
Ràesett egy
10m hosszù vaskorlát egy idoòta eszetlen majomnak hàla….-.-
Szàmàt sem tudom hogy ez màr hanyadik törèsem..:D igy tök nyugodt szívvel viselem..
A gerincem/nyakam ill a combcsontom ès talàn nèhàny bordàm van ami nemtört el eddig na meg a pèniszem…
De minden màs legalàbb 1x ès ezt mind 10tôl 27èves koromig :D ès 1x volt hogy több (3)törèsem volt egyszerre
A leggàzabb a nyilttörès,amikor ujra törik nameg a nyàri gipsz fôleg ami terd/könyèk fölè èr..
Szàmomra bàris ezek a legroszabbak amik a csonttörèssel jàrnak..nameg a mindenki faggat hogy uuriisteeen giipsz mitörtènt???
2vagyok
Na de a leges legrosszabb amikor rosszul kezelnek…
10-12ève eltört a csuklòm 2helyen
A lehetô legroszabbul kezeltek ès màig iszom a levèt ès èvrôl èvre rosszabb
Màra az idôvàltozàsra az egèsz karom olyan szinten fàj hogy nèhanèha a könnyem kicsordul..5-6ève pl csak èreztem hogy fàj ès annyi..aztàn màra meg ugyvagyok vele ha tehetnèm lenne ràvalò akkor simàn lecserèlnèm a bal karomat egy (tèlktonàja ironmanos tonystarkos hightech)bal protèzisre…gondolkodàs nèlkül!
Igen, a bokám focizás közben (versenysport, meccs)
A lábközépcsontom ("rásérülés).
Kislábujj: lecsúszott a lábam az ágyról, rá egy deszkára.
Nagylábujj: szaladtam be a szobába nagyinál és megbotlottam a küszöbben.
Ez fájt a legjobban, "szerencsére" májusban történt, mert szeptemberig nem tudtam zárt cipőt felvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!