Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Gipsz alatt szőrszál erősödés,...

Gipsz alatt szőrszál erősödés, sötétedés?

Figyelt kérdés

Lábszártörésem volt, bokától térdig gipsz 8 hétig.

2 hete leszedték a gipszet. Tudom, ilyen esetben ez a legkisebb probléma, de a gipsz alatt erős és sötét szőrszálaim lettek.

Mindig is nagyon kevés és pihe szőr volt a lábamon, pár havonta kell csak gyantáztatnom.

Most viszont nőként ez egy kicsit zavaró.

Természetesen ezt is lehet majd gyantáztani ha nem lesz érzékeny a lábam, így főként kíváncsiságból kérdezem, aki járt már így, annak végleges volt ez az erősebb szőrzet?

Azt olvastam, hogy ez előfordul, bár arról nem írtak, mi lehet az oka.

dec. 6. 21:14
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Nem kell foglalkozni a lepontozókkal. Van akik sportot űznek belőle, bármilyen kérdésnél, bármilyen válasznál ezt teszik.

Sosem értem, de ha ez nekik jó, egészségükre :)

Szerintem nem a kérdésemre válaszolók pontoztak le.

dec. 7. 11:12
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Pár éve a szomszéd lánynak el volt törve a lába és én vittem be a kórházba levenni a gipszet,hosszabb szoknya volt rajta és a kocsiban ülve láttam a lábát,iszonyú szőrös volt miután levették.Ő is csodálkozott,azt mondja kislány korától borotválja,sosem volt így meghagyva,nem tudja,hogy a gipszelés hatására lett ilyen,vagy amúgy is ilyen lenne,ha ennyi ideig,asszem ő is 6 hetet mondott, nem szedné le.Délután hozott egy tálca sütit,akkorra már le volt neki borotválva :)
dec. 9. 07:42
 13/13 kornel1980 ***** válasza:
100%

Érdekes látvány lehet, főleg ha a lány tényleg rendszeresen szőrtelenít, így fogalma sincs hogy nézhet ki a lába természetes formában. Egy ilyen gipszes kaland után jönnek a meglepetések.

Azért nem a világ, 1-2 nap hidratálás és lehet borotválni. A kiszáradt érzékeny bőrt azért nem árt előtte rendbe rakni.

Alapvetően nincs gondom a természetességgel, de megértem ha ez egy hölgyet zavar.

dec. 10. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!