Gipsz alatt szőrszál erősödés, sötétedés?
Lábszártörésem volt, bokától térdig gipsz 8 hétig.
2 hete leszedték a gipszet. Tudom, ilyen esetben ez a legkisebb probléma, de a gipsz alatt erős és sötét szőrszálaim lettek.
Mindig is nagyon kevés és pihe szőr volt a lábamon, pár havonta kell csak gyantáztatnom.
Most viszont nőként ez egy kicsit zavaró.
Természetesen ezt is lehet majd gyantáztani ha nem lesz érzékeny a lábam, így főként kíváncsiságból kérdezem, aki járt már így, annak végleges volt ez az erősebb szőrzet?
Azt olvastam, hogy ez előfordul, bár arról nem írtak, mi lehet az oka.
Nekem is pont így volt, jobbkezemről (alkarról) miután levették a gipszet, fekete rövid szőr nőtt oda, de mondták, hogy így normális. Aztán kihullt magától elég hamar.
Pézsma illatú volt a bőröm a gipsz alatt, éreztem mikor levették
Nekem 6 hetig volt gipszben a lábam, amikor levették a gipszet eléggé hosszú, sötét szőr volt rajta...ciki volt🫣
Amikor hazamentem leborotvaltam, következő alkalommal gyantaztatni mentem, megoldódott a probléma😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!