Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Gipsz alatt szőrszál erősödés,...

Gipsz alatt szőrszál erősödés, sötétedés?

Figyelt kérdés

Lábszártörésem volt, bokától térdig gipsz 8 hétig.

2 hete leszedték a gipszet. Tudom, ilyen esetben ez a legkisebb probléma, de a gipsz alatt erős és sötét szőrszálaim lettek.

Mindig is nagyon kevés és pihe szőr volt a lábamon, pár havonta kell csak gyantáztatnom.

Most viszont nőként ez egy kicsit zavaró.

Természetesen ezt is lehet majd gyantáztani ha nem lesz érzékeny a lábam, így főként kíváncsiságból kérdezem, aki járt már így, annak végleges volt ez az erősebb szőrzet?

Azt olvastam, hogy ez előfordul, bár arról nem írtak, mi lehet az oka.

dec. 6. 21:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
53%

Nekem is pont így volt, jobbkezemről (alkarról) miután levették a gipszet, fekete rövid szőr nőtt oda, de mondták, hogy így normális. Aztán kihullt magától elég hamar.

Pézsma illatú volt a bőröm a gipsz alatt, éreztem mikor levették

dec. 6. 21:50
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, ez így megnyugtató :)
dec. 6. 21:52
 3/13 anonim ***** válasza:
76%
Szivi
dec. 6. 21:55
 4/13 anonim ***** válasza:
59%
Nekem tinikorban volt így,térdig volt begipszelve a lábam,én amúgy is szőrösebb vagyok,akkor már borotváltam,de amikor lekerült a gipsz,nagyon sok és erős szőr volt azon a lábamon,de nem túl sokára nekem is visszaállt az eredet állapot,ami sajnos amúgy is szőrös,de nem annyira
dec. 7. 05:15
 5/13 anonim ***** válasza:
52%

Nekem 6 hetig volt gipszben a lábam, amikor levették a gipszet eléggé hosszú, sötét szőr volt rajta...ciki volt🫣

Amikor hazamentem leborotvaltam, következő alkalommal gyantaztatni mentem, megoldódott a probléma😁

dec. 7. 05:20
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, megnyugodtam, hogy valószínűleg nem maradok ilyen szőrös:)))
dec. 7. 10:52
 7/13 anonim ***** válasza:
78%
Vajon ki az aki lepontozza a válaszolókat, akik hasonlót tapasztaltak??
dec. 7. 11:05
 8/13 anonim ***** válasza:
Én is lepontoztalak titeket, 4 es 5 ös, sok boldogságot! Úgy látszik nem tudtatok elmenni a válaszom fölött, hogy le ne pontozzátok!
dec. 7. 11:05
 9/13 anonim ***** válasza:
78%
8 as, én nem pontoztam le senkit, 4 vagyok
dec. 7. 11:07
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Ki kéne venni ezt a pontozásos szisztémát semmi értelme, csomó frusztrált nyomodja a pirosat ha kell ha nem, mert rajta múlik valami a nyomorult életében, amiben állati szinten él.
dec. 7. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!