Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Térd kiroppantása otthon?

Térd kiroppantása otthon?

Figyelt kérdés
Tegnap óta fáj a jobb térdem. Olyan érzés mintha ki kéne roppantani, de nem tudom. Minden hajlításnál illetve nyújtásnál "kattog". Egyelőre sajnos nem opció, hogy elmenjek vele orvoshoz. Házilag mit tudok vele csinálni?
nov. 29. 09:38
 1/1 anonim ***** válasza:
81%

Lehetőleg semmit, mert ha rosszul "roppantod ki", akkor többé nem lesz opció az "egyelőre nem opció hogy orvoshoz menjek".

Ha kattog, nézesd meg, mert lehet kell rá térdrögzítő, vagy egy ortopédsu megoldja a problémát.

Ne te csináld. Engem hasonló helyzetben nem vittek el, mert anyám szerint ez semmiség (11 voltam akkor).

Most 35 vagyok, nem tudok tartósan térdelni, guggolni, semmi ilyet, mert rögtön megfájdul, vagy "beakad".

Ha anyám nem olyan, amilyen, akkor vszeg egy ortopédus megoldotta volna a helyzetet, és nem kísér el végig ez a szr.

nov. 29. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!