Lehet agyràzkòdàsom?
Figyelt kérdés
4 nappal ezelőtt tesi òràn "megrùgtak egy kosàrlabdàval" utàna nm àjultam el, de nafyon rosszùl èreztem magam kicsit szèdültem, sàpadt voltam, fàjt a fejem, zavarodott voltam, aztàn kicsit jobb lett, de mèg mindig fàj a fejem minimàlisan ès furin èrzem magam, szerintetek lehet komoly bajom? Elmùlik ez magàtol? Menjek el orvoshoz?#zavarodottsàg #Fejbe rugàs
tegnap 20:59
1/2 anonim válasza:
4 nap már sok idő. Hánytál volna, vagy elájultál volna stb ha nagy gáz lett volna. Szerintem nem lehet, de ha úgy érzed menj el dokihoz (én nem vagyok orvos).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!