Agyrázkódásom lehet?
Figyelt kérdés
2-3 napja történt hogy leugrottam a kanapéról állva és teli talpra estem 2-3-szor (nem értem miért). Aznap nem volt semmi bajom de tegnap óta nagyon rosszul vagyok. Hányinger, torokfájás, fejfájás, néha szédülés. Tegnap elmentem gyógyszertárba kaptam gyógyszereket picivel jobban vagyok. De még visszajönnek a tünetek. Amikor leugrottam a kanapéról, megfájdult a fejem. Tegnap voltam kirándulni és ott úgy éreztem elájulok (40 fok volt), ekkor is rosszul voltam (hányinger, szédülés,fejfájás, torokfájás). Lehet köze az ugrálásnak és a tüneteknek egymáshoz?júl. 23. 17:45
1/3 anonim válasza:
Nem. Az agyrázkódástól nincs megfázásos tüneted, meg gyakorlatilag semmi nem utal arra.
2/3 anonim válasza:
Aki rosszul érzi magát az maradjon otthon ilyen melegben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!