Normális lenne ez a lábam esetében?
Figyelt kérdés
Januárban eltört csúnyán a lábam, (szárkapocs törés + bokaficam) megoperálták, 7 csavar és lemez van a lábamban. A műtéti heg picivel duzattabb így a jobb lábam is vastagabb, vmint ahol van a heg ott melegebb. Nemsokára kifogásolják szedni. Normális ez?nov. 11. 19:33
1/9 A kérdező kommentje:
Kifogják*
nov. 11. 19:34
2/9 anonim válasza:
Ennyi idő után fura, én lehet megmutatnám a dokinak.
3/9 A kérdező kommentje:
Látta orvos, röntgen is. És azt mondták ki kell szedni.
nov. 11. 20:10
4/9 anonim válasza:
Ès eredetileg is ez volt a terv?
Nekem a kezeim voltak összecsavarozva. Ott 2 hónap után már ne volt duzzadt a heg ès a doki szerint nem lett volna muszáj kivenni a csavart. Én mégis kivetettem.
5/9 A kérdező kommentje:
Azért mert a boka bonyolult izulet…. Csúnyán tört el, olyan szinten, hogy több hétig feküdtem gipszben. Azt mondtak a csavarták dagadhat + időjárás frontok….
nov. 11. 21:07
6/9 A kérdező kommentje:
Ez volt igen
nov. 11. 21:07
7/9 A kérdező kommentje:
Azért a láb más
nov. 11. 21:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!