3.2mm-ről cseréltem 4mm-es fültágító-ra, ez normális?
Figyelt kérdés
Eddig (4x) ahányszor váltottam, nem éreztem különösebb fájdalmat vagy bizsergést, ám ma mikor 3.2-ről 4-esre váltottam, igaz egy picit (elviselhető) fájt, amíg végül sikerült behelyezni, ám most egy picit bizsereg és nagyon enyhén nyilaldosik a fülcimpám, kissé ki is pirult. Ez normális, vagy én csináltam valamit rosszul? Sajnos a régi piercingesemet nem tudom elérni, szóval kérlek, normális választ irj. Köszönöm!!nov. 5. 13:41
2/5 anonim válasza:
Túl gyorsan váltottál méretet.
Vazelint használsz?
Hidratálni szoktad a füled? Javaslom a panthenolos testápolókat, vagy s legegyszerűbb tégelyes Nivea.
3/5 A kérdező kommentje:
Előzőleg is ugyan annyi időt vártam a méretek közt, mégsem éreztem hogy fájna. Külső Seb fertőtlenítőt használok, ami alkoholmentes, ez kissé sikosabb mint általában, de azért mégsem mint vazelin :)
nov. 8. 15:03
4/5 anonim válasza:
Most már belemegy a 3,5mm-es jackdugó?
5/5 A kérdező kommentje:
Nemtudom honnan szedted hogy Jack dugó-t használnék vagy fül tisztító pálcikát meg társait, normál fül tágítót használók, és igen, sikerült, 5mm-es van jelenleg benne, elég gyorsan nyúlik a fülem, illetve egyáltalán nem érzek fájdalmat :)
nov. 12. 00:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!