Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » 3.ik napja fáj a fülem (fül...

3.ik napja fáj a fülem (fül tágító)?

Figyelt kérdés
Most kezdtem el tágítani a fülem, bele raktam a 2mm-es viszont nem éreztem bármiféle fájdalmat vagy hasonlót, így beraktam egy 2.4mm-et, viszont az kb félig van benne, és úgy hagytam, mert már eléggé fajt ha próbáltam tovább nyomni. Most viszont ha hozzá érek, és próbálom tovább nyomni, vagy esetleg meg forgatni a tűskét,kissé fáj a cimpám. Mi lehet a gond? Cseréljem vissza a 2mm-et, 1-2 hétre?

nov. 2. 01:11
 1/7 anonim válasza:

Cseréld vissza 2mm-re és hagy pihenni minnél tovább

Tapert használsz? Hosszú nagy tüske. Azt nem szabad benthagyni

Az arra van hogy kitágísd és mehessen bele az ékszer. Minnél előbb vedd ki

nov. 2. 05:47
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen, hosszú nagy fekete tüske, a szett amit interneten rendeltem, abban 4mm-ig csak ez a hosszú tüske van, attól felfelé van már a tüske mellé karika, szóval nem igazán van amilyen ékszert betenni nem tudom mire gondolsz 🤨
nov. 2. 09:21
 3/7 A kérdező kommentje:
Illetve van pici plug, de viszont azt nem merem betenni, mivel eléggé kicsinek tűnik, és a fülem vastag, így félek hogy nehogy bele szoruljon vagy valami
nov. 2. 12:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Mi az a harmadikik ?
nov. 2. 19:53
 5/7 A kérdező kommentje:
Haver te milyen világ részen jársz? Mit keresel? 😂😂
nov. 2. 21:17
 6/7 anonim ***** válasza:

5.

Te írtad, mindjárt nyitásként.

nov. 2. 23:17
 7/7 anonim válasza:
nov. 19. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!